DSC06159.jpg
 

PROGRAMOK

 
icon3.png
 

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEINK

 
 

2019. június 12. | 9.00 - 18.00
@Loffice Budapest

CSALÁDI COWORKING NAP + APÁK NAPJA

Találkozzunk június 12-én a Loffice Budapest családbarát közösségi nyílt napján (ingyenes coworking lehetőség gyerekmegőrzővel) és apák napi előadásunkon az Apa Akadémiaval közös meetupon! Részletek a Facebook eseményben hamarosan! Több infó →

 

KORÁBBI ESEMÉNYEINK

2019. június 4. | 9.00 - 14.00
@Loffice Budapest

#JÖVŐ VÁLLALKOZÓJA II.

A Jövő Vállalkozója napunkon szakértő partnerek adnak kezdő lökést, gyakorlati tudástárat és konkrét válaszokat vállalkozói gazdálkodás, marketingkommunikáció és adóügyi kérdésekben, hogy végre te is elindítsd vállalkozásodat. Bebizonyítjuk, hogy bárkiből lehet sikeres vállalkozó – MÉG SZÜLŐKÉNT IS. VÁGJ BELE TE IS! Több infó →

2019. május 21. | 9.00 - 17.00
@Loffice Budapest

 

Szeretnél felkészült és sikeres lenni a következő állásinterjúdon? Pályaváltáson gondolkodsz, de nem tudod, merre indulj? Vannak terveid, de nem tudod, hogyan kezdj bele a megvalósításukba? 👉 Ismerd meg mik az erősségeid, és fejleszd kommunikációs készségeidet ingyenes, egynapos workshopunkon, Balla Ágnes tréner segítségével!

enjovom_trening_2019_05_21.jpg
 
CocaCola_saddle_graphic.jpg

2019. április 17. | 9.30 - 11.00
@Loffice Budapest

Vissza a nyeregbe - női önbizalomnövelő műhely

Miért nincs elég önbizalmunk? Mit kell ahhoz tennünk, hogy büszkék legyünk magunkra és elégedetten vállaljuk önmagunkat? Anyaként azt érezzük, nehéz visszaszerezni régi formánkat? Elbújunk komfortzónánk rejtekébe?

Táplálkozástól a magabiztos tükörbe nézésig, életmód- és stílustanácsadóink gyakorlati tippekkel adnak útmutatást, hogy egy egészséges, tudatos és önazonos útra lépve indítsd el karriered.

Vendégeink:

Tóth Vera /// Szentgyörgyi Romeo - Intenset sport diéta és motiváció /// Krajcsó Nelli - Slow Budapest /// Zsófia Mihályfi - YURKOV - stílustanácsadó /// Winkler Nóra

2019. április 17. | 11.20 - 13.00
@Loffice Budapest

Meztelen valóság- kortárs női kisokos

Léteznek még női és férfi funkciók? Igaz, hogy a nőiség csak az anyaságban mutatkozik meg igazán? Milyen régi mintákat kell felülírni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a jelenben? És hol jönnek képbe a férfiak?

Mit jelent ma nőnek lenni? Ezen a ‘női sztriptíz órán’ 6 dögös hölggyel csupaszítjuk le a modern női szerepeket. Meríts bátorságot sikeres nőkből, és hallgasd meg a csillogásuk mögötti nehéz utat!

Akik vetkőznek:

Csorba Anita /// Csemer Boglárka - BOGGIE ///
Ildikó Polgár /// Németh Flóra /// Zsuzsa Kecsmar - Antavo
AKI VETKŐZTET: Winkler Nóra


2019. április 17. | 13.00 - 17.00
@Loffice Budapest

#énjövőm tréning

Kisgyerekes szülőkre szabott #énjövőm tréning: a Coca-Cola Magyarország és a Loffice Coworkid újabb egynapos képzésén Balla Ágnes tréner felkészít téged, hogyan keress állást, mit mondj és hogyan viselkedj egy interjún, vagy milyen képzéshez csatlakozz. Egy dolgos délután az önismeret, önfejlesztés, kommunikáció, időgazdálkodás, üzleti tervezés jegyében!


 
 
 

Legyél Te a jövő vállalkozója!
Tenni, vagy nem tenni. Ez még mindig kérdés?

A nagy ötlet és siker potenciálja mindenkiben ott van. Mégis, sok szülőben, főképp édesanyában megannyi kérdés motoszkál, amelyek elbizonytalanítják őket és szinte leküzdhetetlen kihívásként élik meg egy saját vállalkozás elindítását.

Megtehetem-e, hogy a család pénzét kockáztassam? Válasszam az újat, az ismeretlent, a bizonytalant? Győzni fogom erővel és bátorsággal? Keresek vállalkozóként annyit, mint alkalmazottként? Mire van igény, hogy találom meg a piaci rést? Hogyan induljak el, mik az első lépések? Milyen jogi formát válasszak? Hogyan kommunikáljak hatékonyan? Mire érdemes költeni és mire nem? Hogyan szerezzek ügyfeleket? Mi kell ahhoz, hogy minimalizáljam a kockázatot és maximalizáljam a sikerfaktort? Mik lehetnek a legnagyobb buktatók? Kihez fordulhatok, ha elakadtam?

Coca-Cola HBC Magyarország és a Loffice Coworkid közös, intenzív vállalkozói meetupján ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és bebizonyítjuk, hogy bárkiből lehet sikeres vállalkozó – SZÜLŐKÉNT IS. VÁGJ BELE TE IS!