DSC06159.jpg
 

PROGRAMOK

 
icon3.png
 

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYÜNK

 

HAMAROSAN!


KORÁBBI ESEMÉNYEINK

 
 
 

Legyél Te a jövő vállalkozója!
Tenni, vagy nem tenni. Ez még mindig kérdés?

A nagy ötlet és siker potenciálja mindenkiben ott van. Mégis, sok szülőben, főképp édesanyában megannyi kérdés motoszkál, amelyek elbizonytalanítják őket és szinte leküzdhetetlen kihívásként élik meg egy saját vállalkozás elindítását.

Megtehetem-e, hogy a család pénzét kockáztassam? Válasszam az újat, az ismeretlent, a bizonytalant? Győzni fogom erővel és bátorsággal? Keresek vállalkozóként annyit, mint alkalmazottként? Mire van igény, hogy találom meg a piaci rést? Hogyan induljak el, mik az első lépések? Milyen jogi formát válasszak? Hogyan kommunikáljak hatékonyan? Mire érdemes költeni és mire nem? Hogyan szerezzek ügyfeleket? Mi kell ahhoz, hogy minimalizáljam a kockázatot és maximalizáljam a sikerfaktort? Mik lehetnek a legnagyobb buktatók? Kihez fordulhatok, ha elakadtam?

Coca-Cola HBC Magyarország és a Loffice Coworkid közös, intenzív vállalkozói meetupján ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat és bebizonyítjuk, hogy bárkiből lehet sikeres vállalkozó – SZÜLŐKÉNT IS. VÁGJ BELE TE IS!