Coworkid, vissza a jövőbe!

 

Képzelj el egy olyan világot, ahol a gyereked és a Te jövőd is a fókuszban van!

A Coworkid egy családbarát munkahely. Egy közösségi iroda a szülők részére, valamint egy modern bölcsőde és óvoda a kicsik igényeire szabva.

Maradj up-to-date, dolgozz és fejlődj a legújabb trendek szerint, miközben gyereked modern szemléletű és igényeidre szabott  ellátásban részesül.

Legyél  tagja  egy motiváló, empatikus és kooperatív közösségnek, ahol  a tudás és kapcsolatrendszer megosztása, valamint egymás segítése alapvető érték.

 

A program első fázisa olyan havi rendszerességgel megrendezett próbanapokkal startol, melyeket szakmai események és találkozók egészítenek ki.

 
 
 
 
 
loffice_wien_daniel_domolky_BEAM_PRINT_008_2.jpg

Családbarát közösségi iroda

 

megosztás + rugalmasság + kooperáció

Inspiráló környezet, amely megteremti a magánélet és a munka közötti harmóniát, legyél akár alkalmazott, egyéni vállalkozó, vagy szabadúszó.

Amíg Te szakmai fejlődésedre, vagy munkádra összpontosítasz, gyereked veled egy épületben játszik és fejlődik! Profi kollégák gondoskodnak arról, hogy a kicsik korszerű, nyitott szemléletű foglalkozásban részesüljenek, kompetenciáik folyamatosan fejlődjenek, az itt töltött idejüket kreatívan, közösségi szellemben töltsék.

 
icon1.png
 

A Coworkid pilot fázisa a jelenlegi Loffice HQ-ban, a Paulay Ede utca 55. szám alatt valósul meg, havi rendszerességgel megrendezett családbarát közösségi munkanapokkal és szakmai programokkal. A program második fázisáról, az állandó jelleggel üzemelő családbarát közösségi irodáról hamarosan hírt adunk.

 
 
 
 
 
 
loffice_wien_daniel_domolky_BEAM_PRINT_013_2.jpg
 

Képzés & karrier-tanácsadás

személyre szabott + gyakorlati oktatás + használható tudás

 
icon2.png
 

Tudtad, hogy az országban...

• csak informatikusokból 22.000 fő hiányzik a munkaerőpiacról?
• az IT szektorban dolgozók kevesebb, mint 12%-a nő?

Tanulj hiányszakmákat egyéni igényeid és napirended szerint!

Részmunkaidős állásokra fókuszáló munkaerő-közvetítéssel és technológiai irányú átképzésekkel is támogatjuk a családalapítást követő munkaerőpiaci visszatérést.

 
 
 
 
 
 
DSC06159.jpg
 

Munkaerő-közvetítés

kiterjedt partneri háló + segítőkész közösség + korszerű szakmai programok

 
icon3.png
 

Tudtad, hogy az országban...

• A foglalkoztatottak csupán 4,6 százaléka dolgozik részmunkaidőben?

Ez a szám messze elmarad az Európai Uniós átlagtól (19,4%), nem is beszélve Hollandia csaknem 50 százalékáról. Pedig a rugalmas munkaidő nagyban elősegíti az anyukák és apukák munkaerőpiaci érvényesülését.

Ha kisgyermek mellett tervezel visszatérni a munkába, de nem tudod merre indulj el, mi segítünk megtalálni a Számodra legmegfelelőbb részmunkaidős állást! Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken:

coworkid@loffice.hu // +36 70 318 6356

 
 
 
startbeeldtest3.png
 
 
ondergrond_basis_lichter.jpg
 

Programjaink & regisztráció

 
icon4.png
 

Gyerekbarát munkanappal és szakmai programokkal mutatkozik be a Coworkid, a közösségi irodák családbarát megfelelője. A program pilot fázisa olyan havi rendszerességgel megrendezett próbanapokkal indul, melyeket szakmai események és találkozók egészítenek ki.

Kövesd a Coworkid Facebook oldalát,
hogy mindig időben értesülj aktuális eseményeinkről!

Kérdésed van? Írj nekünk!